Fiti o Mama Activa si Alergati cu Copilul in Carucior

30 September, 2016

undefinedUnii oameni cred ca daca au devenit parinti, inseamna ca trebuie sa puna obiectivul lor de a fi in forma pe butonul 'in asteptare'. Departe de a fi necesar asa ceva! Mai ales pentru o femeie vesnic preocupata de aspectul sau, faptul ca este mamica nu inseamna ca ii este imposibil sa o faca, pentru ca trebuie sa se ingrijeasca de copil si nici ca acum are o scuza ca sa nu se mai ingrijeasca ca inainte. 

Este un fapt foarte cunoscut ca femeile castiga cateva kilograme in plus in timpul perioadei de sarcina. Dar, dupa aceea, o femeie vrea sa-si reducă greutatea, insa se considera ca este foarte dificil, deoarece mamicile au cu greu timp pentru exercitii fizice.
Totusi, nu ar trebui sa credeti ca va veti pierde definitiv silueta tocmai pentru ca ati fost gravida si aveti un copil acum. Cu siguranta va puteti recastiga forma de dinainte!

Caruciorul Sport Pentru Copii

24 August, 2016

undefinedAlegerea căruciorului ideal pentru bebeluş reprezinta o mare provocare! Deoarece caruciorul este un obiect atat de comun, achizitionarea unuia pare un lucru minor. Cu toate acestea, când intrați într-un magazin de cărucioare sau deschideți o pagină online cu astfel de produse și vedeți oferta bogată, vă simțiți dezarmați. Sa fie un carucior sport sau unul tip landou sau unul multifunctional? Alegerea unui cărucior nu mai pare atât de simplă! 

De ce? Pentru că acesta trebuie să îndeplinească o serie de necesități ce țin nu numai de comfortul bebeluşului, dar şi al părinţilor în manevrarea acestuia.
Mulți părinți își fac planuri să achiziționeze un cărucior versatil, care să-i deservească pe o perioadă îndelungată de timp.

Carucioare Sport Unisex

23 August, 2016

undefinedVa ganditi ca ar fi intelept sa achizitionati un carucior unisex, deoarece ati dori sa-l folositi si la urmatorul membru al familiei? Este o idee foarte practica si economica in acelasi timp. Dar cum sa alegeti din zecile de oferte? Nu va mai bateti capul! Am facut noi o lista pentru dumneavoastra cu 7 modele de carucioare sport unisex superbe!

Home