undefinedAlegerea căruciorului ideal pentru bebeluş reprezinta o mare provocare! Deoarece caruciorul este un obiect atat de comun, achizitionarea unuia pare un lucru minor. Cu toate acestea, când intrați într-un magazin de cărucioare sau deschideți o pagină online cu astfel de produse și vedeți oferta bogată, vă simțiți dezarmați. Sa fie un carucior sport sau unul tip landou sau unul multifunctional? Alegerea unui cărucior nu mai pare atât de simplă! 

De ce? Pentru că acesta trebuie să îndeplinească o serie de necesități ce țin nu numai de comfortul bebeluşului, dar şi al părinţilor în manevrarea acestuia.
Mulți părinți își fac planuri să achiziționeze un cărucior versatil, care să-i deservească pe o perioadă îndelungată de timp.


Căruciorul sport poate fi util începând de la vârsta de 6 luni până către 4-5 ani, de aceea este o bună alegere. Acesta este foarte practic deoarece se pliază ușor, ocupând doar puțin spațiu in portbagajul mașinii sau în mijloacele de transport în comun și în plus, se poate rabata spătarul pentru odihna copilului. Oferă plimbări plăcute datorită roților gonflabile sau cauciucate care sunt pivotante. 

Am alcatuit pentru dumneavoastra o lista cu carucioare sport pliabile tip carte pentru a va face alegerea mai usoara!

 

Indiferent de marcă, preț sau alte caracteristici, rolul unui cărucior sport este incontestabil! Cu siguranță există un cărucior potrivit și pentru copilul dumneavoastră!